6 uur les 456 € / met examenbegeleiding 608 €

Pakket: 6 uur na verval

Na het theorie examen kan je een rijbewijs met begeleider krijgen, een M36, en dit is 3 jaar geldig. Je kan ook 20 uur les volgen en een voorlopig rijbewijs krijgen waarmee je alleen mag oefenen. Een M18 die 1,5 jaar geldig is.

Je mag starten met een M36 en na 20 uur les dit omruilen voor een M18. Je mag ook een M18 terug omruilen voor een M36 maar alleen als je niet eerder een M36 hebt gehad. Let op het omruilen kan je maar 1 keer doen en moet gebeuren wanneer het eerste rijbewijs nog geldig is en je theorie op dat moment ook geldig is.

Wanneer je voorlopig rijbewijs vervalt, dus de einddatum van de geldigheid bereikt voordat je bent geslaagd voor het praktijkexamen, moet je 3 jaar wachten voordat je een nieuw voorlopig rijbewijs kunt krijgen. Binnen deze periode heb je 2 mogelijkheden. Je moet in ieder geval 6 uur les volgen bij een erkende rijschool en dan mag je met die rijschool het praktijkexamen doen. Na die 6 uur les kan je ook een nieuw voorlopig rijbewijs met begeleider krijgen. Dit is een M12 en die is 1 jaar geldig.

Zit je in die situatie moet je het rijbewijs wat vervallen is terug inleveren bij de gemeente. Je krijgt dan een bewijs dat je het hebt ingeleverd en dit is meteen ook het bewijs dat je in het verleden een stage van 3 maand hebt gedaan. Dit bewijs heb je weer nodig om met de rijschool examen te kunnen doen of om je M12 aan te vragen. Wist je dit niet en heb je het rijbewijs niet meer zal je eerst naar de politie moeten gaan om aangifte van verlies te doen.

Je kan bij Rijschool Bogaert je 6 uur doen na een vervallen voorlopig rijbewijs. Geef daarbij wel direct aan of je ook met mij het examen wil doen. Dan plannen we de derde les net voor het examen.

Inschrijven

Rijschool Bogaert bestaat niet meer.... en toch wel.
Er is een herstructurering gaande waarbij Rijschool Bogaert zal wijzigen in VRC-Zelzate.
Om dit mogelijk te maken wordt tijdelijk de erkenning van de Ardooise Autorijschool gebruikt.
Als leerling zal u daar niks van merken, zelfde adres, zelfde lesgever, zelfde auto, andere naam.