blauwe-L

Wat is mijn werkwijze.

Bij het lesgeven hanteer ik een persoonlijke aanpak. Mensen zijn allemaal verschillend en iedereen heeft zijn eigen leertempo. Ik probeer altijd om les te geven op een manier die voor jou als individu het meest efficient is.

Men is zich daar vaak niet van bewust maar iedereen heeft een persoonlijke voorkeur voor de manier waarop nieuwe dingen worden geleerd. Sommige mensen hebben graag uitleg vooraf, willen eerst weten wat ze gaan doen. Anderen hebben veel liever dat dingen eerst gewoon worden voorgedaan en leren liefst door eerst te kijken. Anderen hebben graag actie, gewoon doen en al doende leren. Het duurt niet lang voor je persoonlijke voorkeur duidelijk wordt en op die manier gaan we aan de slag.

Bij een pakket of specifieke les ligt de inhoud redelijk vast. Soms krijg je er zelfs huiswerk bij. Maar voor mensen die al een tijd hebben geoefend kan je gewoon zelf aangeven waarmee je aan de slag wil gaan.

Begeleiders zijn altijd welkom om de lessen mee te volgen. Sterker nog, we kunnen er teamwork van maken. De professionele lessen en het oefenen met begeleider kan op elkaar worden afgestemd. Daarbij wordt ook de begeleider door mij ondersteund.