Evaluatie 2 uur les 152 €

Les en examen 304 €

Examen, voorbereiding en begeleiding

Voorbereiding op het examen hangt natuurlijk sterk af van hoe ver je bent gevorderd met het oefenen.

Evaluatie: Misschien ben je al een tijdje aan het oefenen en wil je weten waar je staat. Hiervoor kan je een evaluatieles doen. Bij een evaluatieles worden een hele reeks zaken bekeken die van belang zijn voor het examen. Op het einde kan ik dan een advies geven over de goede zaken en die waar nog werk aan is. Merk op dat ik advies kan geven over de zaken waar nog oefening nodig is maar op 2 uur is er geen tijd om nieuwe zaken aan te leren.

Repetitie: Hierbij simuleren we een examen en overlopen we alle zaken die op het examen ook voorkomen. Ook hier wordt een evaluatie gedaan met een advies op het einde maar er wordt meer gekeken naar het verloop van het examen en wat er op dat moment van de kandidaat wel en niet wordt verwacht. Deze les is ideaal om te doen de week voor dat je examen met je eigen begeleider gaat doen.

Examenbegeleiding: Je kan ook met mij het examen zelf doen. Dit doe ik echter alleen met mensen waarvan ik weet dat ze ook klaar zijn om examen te doen. Bij mensen die bij mij les hebben gevolgd weet ik dat wel, heb je echter geen les bij mij gevolgd doen we eerst een evaluatieles en dan pas een les met examenbegeleiding.

Evaluatie

  • Een all-round les als evaluatie en voorbereiding op het examen. Waar moet nog op gewerkt worden om examenklaar te zijn.
  • 1 les, 2 uur
152 €

Repetitie

  • Wat houdt het examen eigenlijk in.
  • Een algemene repetitie van het praktijkexamen inclusief alle maneuvers in detail.
  • 1 les, 2 uur
152 €

Examenbegeleiding

  • Een les en direct erna met mij het examen doen.
  • Examenbegeleiding is alleen mogelijk na een evaluatie waaruit blijkt dat je er inderdaad klaar voor bent.
  • 2 uur les en begeleiding
304 €

Tweemaal niet geslaagd: Indien je twee maal niet bent geslaagd voor het praktijk examen moet je verplicht eerst 6 uur les volgen. Hierna kan je terug tot twee maal deelnemen aan het praktijkexamen.

Voorlopig rijbewijs vervallen: Indien je voorlopig rijbewijs vervalt voordat je bent geslaagd voor het praktijkexamen kan je nog wel examen doen. Je moet dan echter minimaal 6 uur les volgen en met de rijschool het examen doen.

Rijschool Bogaert bestaat niet meer.... en toch wel.
Er is een herstructurering gaande waarbij Rijschool Bogaert zal wijzigen in VRC-Zelzate.
Om dit mogelijk te maken wordt tijdelijk de erkenning van de Ardooise Autorijschool gebruikt.
Als leerling zal u daar niks van merken, zelfde adres, zelfde lesgever, zelfde auto, andere naam.